Arvoisa PK- tai MIKRO yrittäjä / yritys Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maaseutualueella! 

METEn kahdeksanosainen infosarja alkaa tammikuussa webinaarilla. Osallistu ja hanki tietoa vähähiilisistä energiaratkaisuista sinulle ja yrityksellesi. 

Sähkönkulutustietojen saaminen sähköverkkoyhtiöiden palveluista on koettu useissa yrityksissä haastavaksi. Webinaarissa neuvotaan esimerkkien ja paikallisten energiayhtiöiden sivuston avulla mm. 

  • Miten palveluihin päästään. 
  • Miten tuntikohtaista kulutusta voidaan hyödyntää energiatehokkuuden parantamisessa sekä energiainvestointien pohjana.

Infon vetäjänä toimii energia-asiantuntija Mika Keski-Luopa. Mikalla on usean vuoden kokemus energiatehokkuudesta sekä uusiutuvan energian käyttömahdollisuuksista ja vaikutuksista Kaakkois-Suomen maaseutukunnissa toimiville yrityksille. 

Erillistä ilmoittautumista emme tarvitse, varaa ajankohta kalenteriisi ja liity teams -infoon alla olevan linkin kautta. 

Mikäli et pääse osallistumaan teams -infoon, voit myös halutessasi soittaa ja keskustella sekä tilata aiheeseen liittyvän materiaalin projektipäällikkö Sirpa Pulkkiselta alla olevan sähköpostiosoitteen kautta. 

Hankkeeseemme sisältyy toukokuun loppuun 2022 mennessä kahdeksan eri infotilaisuutta energiatehokkuuteen ja -investointeihin liittyen. 

Päivitetty infokalenteri julkaistaan helmikuun alussa kotisivuillamme www.maaseudunmete.fi, kohdassa ajankohtaista. 

Jokaiseen kahdeksaan infoon lähetetään erillinen kutsu sähköpostiisi. 

Katso tallenne