Ajan­kohtaiset

Energiansäästömahdollisuudet työntekijän ja kuluttajan näkökulmasta
Tervetuloa webinaariin 21.3.2024 klo 15.00! Johtava asiantuntija Päivi Suur-Uski Motivalta antaa vinkkejä, miten työntekijä ja kuluttaja voi säästää energiaa ja rahaa jo pienillä energian käytön muutoksilla. Ilmoittaudu mukaan https://link.webropolsurveys.com/EP/3DD2E965AD16DAA7
Työkaluja yritysten energiatehokkuuteen
Minkälaisia työkaluja on yrityksen energiatehokkuuden lisäämiseen? Mitä kannattaa huomioida energiaremonteissa? Motivan johtava asiantuntija Harri Heinaro antaa vinkkejä, miten voi lisätä energiatehokkuutta ja saada säästöjä aikaan. Tule mukaan maksuttomaan webinaariin, joka järjestetään Teamsissa keskiviikkona 14.2.2024 klo 15.00-15.40!
Yrityksen säästömahdollisuudet toimitilojen energiakustannuksissa -webinaari
Aloita vuotesi energiatehokkaasti ja tule kuulemaan asiantuntija Sami Seunan, Ekokumppanit oy, puheenvuoroa "Yrityksen säästömahdollisuudet toimitilojen energiakustannuksissa" 30.1.2024. Tilaisuus on maksuton.
WANTED: Osallistujia energiainvestointien arviointityökalun kehittämiseen
METE2-hankkeessa kehitetään uusiutuvan energian- ja energiatehokkuusinvestointien laskentatyökalua, jonka avulla yritykset pystyvät arvioimaan itse energiainvestointien kannattavuutta esimerkiksi aurinko- tai lämpöpumppujärjestelmien osalta. Pyydämme asiantuntijaorganisaatioiden ja loppukäyttäjien eli yritysten apua työkalun kokoamiseen ja toiminnan testaukseen.
LAB-ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammattikorkeakoulu tukemassa pien- ja mikroyritysten energiatehokkuustaivalta
Energia-ala elää murrosta. Suomi tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä, minkä lisäksi 2030-luvun loppuun mennessä sähkö ja lämpö tulisi tuottaa lähes […]
Energiatehokkuus yrityksen kilpailutekijänä -webinaari
Osallistu maksuttomaan webinaariin! Kuulet mm. yritysten energiatehokkuustoimenpiteiden mahdollisuuksista sekä konkreettisia esimerkkejä energiatehokkuustoimenpiteistä, joita niin yritykset kuin yksityishenkilötkin voivat toteuttaa omissa tiloissaan.
Lue lisää projektin kulusta
Lue lisää täältä
Loppuseminaari ke 15.6. klo 13-15:30
Tervettuloa virtuaaliseen loppuseminaariin!
Lämpöä harakoilleko? – Webinaari 23.5. klo 15-16
Lämpöpumppuihin yhdistetyllä talteenotolla säästää selvää rahaa!
Lämpöpumputko osana ratkaisua? – Webinaari 18.5. klo 10-11
Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta.